Húsvéti paradicsom tojások

Medvehagymás szendvicskrém, paradicsomba töltve.

Friss zöldfűszeres túrókrém, húsvét alkalmából, némi kreativitással tálalva.

Hozzávalók:
250 g túró
90 g tejföl (kb. 3 púpozott evőkanál)
pár levél medvehagyma

frissen őrölt bors
valamint 15-20 db tojás alakú paradicsom

Elkészítés:
Vágd apróra a medvehagymát, add hozzá a túróhoz, fűszerezd sóval, borssal. Mehet bele a tejföl, majd alaposan keverd össze és tedd a hűtőbe felhasználásig.
A paradicsomok tetejét vágd le, kiskanállal kapard ki a belsejüket és mindegyiket töltsd meg túrókrémmel.

Tipp:
Medvehagyma helyett készítheted snidlinggel, újhagymával, de apróra vágott lilahagymával is finom.
Lehet vendégváró, vagy főételhez is fogyaszthatod.
A megmaradt túrókémet kend kenyérre, húsvéti kalácsra.
Cukorbetegeknek: lassú CH-t tartalmaz (kivéve egyéni érzékenység).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük