Ez a különleges illatú, sokoldalú gyógynövény helyet kért magának a konyhámban. 😊


Bevallom, korábban nem tartozott a kedvenceim közé. Aztán egy levendulás-fehércsokis fagyi teljesen elvarázsolt. Ez a varázslat azóta is tart, csak már azt a bizonyos kézműves fagyit nem ehetem meg, mert cukrot tartalmaz. De sebaj! Nem adom fel, készítek én is, csak egy cukormentes változatot. Hoppá, ezt most elkotyogtam. 😊 Persze van még tervem… egyértelmű a levendulaszörp, aztán muffin, keksz, levendulás krémmel töltött süti, vagy valamilyen gyors, kevert tésztába szórok keveset… vagy lehet, hogy sokat 😊 Aztán itt van a híres provance-i gasztronómia, melynek egyik legfontosabb fűszere. Gondolkodom, mit hozhatnék ki belőle…
Ha kisütöttem valamit 😊 természetesen megosztom veletek. Addig is arra biztatlak benneteket, hogy gyűjtsetek levendulát, szárítsátok meg, én meg hozom a recepteket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .