Kukoricás tonhalkrém

Vendégváró falat, vagy szendvics? 🤔

Ennél valami finomat, de nincs sem időd, se ötleted? Akkor készíts el ezt a villámgyors tonhalkrémet, amely a tömlős sajttól lesz igazán krémes, a dijoni mustártól pedig még különlegesebb és finomabb.

Hozzávalók:
3 db olajos tonhalkonzerv (170 g)
100 g tejszínes tömlőssajt
fél doboz cm. kukoricakonzerv (140 g)
1 ek. dijoni mustár
2 tk. citromlé

frissen őrölt bors

Elkészítés:
Keverd össze a tonhalat a tömlőssajttal, majd add hozzá a kukoricát. Ízesítsd mustárral, citromlével, sózd, borsozd.
És már kész is!
Készíts belőle falatkákat, vagy éppen egy kiadós szendvicset. Tálald friss zöldségekkel.

Tipp:
Azonnal is fogyaszthatod, de még ízletesebb, ha 1-2 órát hűtőben pihen, ahol egyébként több napig is eláll.
Kiváló választás mártogatósnak is zöldségek mellé.
Cukorbetegeknek: CH pótlás szükséges.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .